Om oss

Wep Design AB 

Wep Design står för We Paint Design har funnits sedan 2006 och har sin säte i Johanneshov, Stockholm.

Innan dess  var vi som äger firman anställda på ett mindre måleriföretag där vi arbetat nära stora företag, hotell, restauranger och privatkunder. Efter några år bestämde vi oss för att starta eget och har nu mer än 15 års samlad kunskap.

Med mer än 15 års erfarenhet i ryggen vet vi hur vi ska ta hand om ditt hem eller ditt företag på bästa sätt – inga uppdrag är för stora eller för små! Kontakta oss för offertförfrågan idag!

 

Kvalitet lönar sig när man ska måla om eller renovera

Genom åren har vi lärt oss att kvalitet lönar sig – både för oss (som har återkommande och nöjda kunder) och för de som anlitar oss. Vi använder därför enbart färg och material av hög kvalitet för att vårt arbete ska hålla år efter år. Naturligtvis ger vi även garanti på det arbete vi utför – bra kunder är nöjda kunder!

Skulle du ändå behöva referenser från tidigare uppdragsgivare ordnar vi gärna det. Titta under tidigare måleriarbeten för att se några av de jobb vi har utfört!

Samarbete med rörmokare, snickare och andra fackkunniga

Om du skulle behöva mer än målning och tapetsering samarbetar vi med rörmokare, snickare, elektriker, plattsättare, golvläggare, montörer och andra fackkunniga. Slipp tidsödande och stressiga kontakter med många hantverkare – vi kan lägga offert på hela arbetet åt dig.

Vi samarbetar endast med hantverkare som håller samma höga kvalitet och standard som vi gör .

Stora som små jobb ! Vi är här för att hjälpa dig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *