Våra samarbetspartners & försäkringar

 

Samarbetspartners & försäkringar

Vi tror att en stor del av vår framgång bygger på vårt kundfokus. För många kan en omfattande renovering vara ett väldigt stort beslut.

För att  våra kunder ska känna sig säkra med valet av oss har vi här listat våra samarbetspartners och de försäkringar vi har tecknat. För allas säkerhet och arbetsro.

 

Tillsammans med Måleributiken i Alvik erbjuder vi våra kunder en fri färgsättning tillsammans med en diplomerad färgsättare

Vi har under många år samarbetat med Flugger i Stockholm som erbjuder kvalitetsfärg och kunnande utöver det vanliga!

RBE Bygg & Interiör  grundades 2001 av Roger Eriksson och utför det mesta inom bygg- och renovering. Mångårig samarbetspartners som arbetar för företag och privatpersoner.

• Lillsunde Visionbygg Ab

Mångårig samarbetspartners som arbetar för företag och privatpersoner. Drivs av Andreas Lillsunde och utför det mesta inom byggrenoveringar och köksinredning.

 

Försäkringar 

Nedan finns länkar till de försäkringar vi har tecknat:

 • Våtrums certifikat från MVK
 • Nöjd-Kund-Garanti

  Att köpa måleri av Måleriföretagens medlemmar har nu blivit ännu tryggare

  För konsumenter, dvs. privatpersoner som köper måleritjänster finns konsumenttjänstlagen som skydd för deras rättigheter. Men till skillnad mot vad många tror finns ingen lagstadgad garanti i konsumenttjänstlagen.

  Måleriföretagen erbjuder därför en utökad garanti på arbeten utförda av våra medlemsföretag – vår egen Nöjd-Kund-Garanti. Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.


  Vad innebär garantin för dig som konsument

  pastedGraphic.png

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.

  Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att ett eventuellt bristfälligt arbete åtgärdas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *